ΠœΠ»ΠΈΠ½Ρ†Ρ– Π½Π° Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠ°Ρ… ΠΏΠΎ-Π°ΠΌΠ΅Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π½ΡΡŒΠΊΠΈ (pancakΠ΅s)

ΠœΠ»ΠΈΠ½Ρ†Ρ– Π½Π° Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠ°Ρ… ΠΏΠΎ-Π°ΠΌΠ΅Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π½ΡΡŒΠΊΠΈ (pancakΠ΅s)

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ

4 ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–Ρ—

Π―ΠΉΡ†Π΅ курячС 3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ 10%-Π²Ρ– 500 ΠΌΠ»
Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ ΠΏΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‡Π½Π΅ 300 Π³
Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 6 столових Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ
Π‘ΠΎΠ΄Π° Β½ Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π½Π° ΠΊΡ–Π½Ρ‡ΠΈΠΊΡƒ Π½ΠΎΠΆΠ°
Π’Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ Π½Π° ΠΊΡ–Π½Ρ‡ΠΈΠΊΡƒ Π½ΠΎΠΆΠ°
ΠšΠΎΡ€ΠΈΡ†Ρ Π½Π° ΠΊΡ–Π½Ρ‡ΠΈΠΊΡƒ Π½ΠΎΠΆΠ°
Π‘ΠΈΡ€ΠΎΠΏ ΠΊΠ»Π΅Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π·Π° смаком

Інструкція
45 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½

1. Π’Ρ–Π΄ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ Π²Ρ–Π΄ Π±Ρ–Π»ΠΊΡ–Π², Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π· ΡΡ–Π»Π»ΡŽ.
2. Π–ΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ Π·ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ, Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ΠΎΠΌ, ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†Π΅ΡŽ, Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ ΠΆ — соду, порціями Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ Ρ– Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ” Π²Ρ–Π½ΠΎΡ‡ΠΊΠΎΠΌ.
3. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² масу Π·Π±ΠΈΡ‚Ρ– Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ.
4. Нагріваємо сковорідку Ρ– ΠΎΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ½ΠΈΠΊΠΎΠΌ Π½Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ тісто. Π™ΠΎΠ³ΠΎ Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ розподіляти ΠΏΠΎ всій сковорідці, ΠΌΠ»ΠΈΠ½Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ Π²ΠΈΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ 10-12 см Π² Π΄Ρ–Π°ΠΌΠ΅Ρ‚Ρ€Ρ–. Масло Π½Π΅ Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Ρ‰ΠΎ Π² тСсті Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚Π½ΡŒΠΎ ΠΆΠΈΡ€Ρƒ для смаТСння.
ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π· ΠΊΠ»Π΅Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ сиропом.

Π”ΠΎΠ±Π°Π²ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΊΠΎΠΌΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€ΠΈΠΉ

Π’Π°Ρˆ e-mail Π½Π΅ Π±ΡƒΠ΄Π΅Ρ‚ ΠΎΠΏΡƒΠ±Π»ΠΈΠΊΠΎΠ²Π°Π½. ΠžΠ±ΡΠ·Π°Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ поля ΠΏΠΎΠΌΠ΅Ρ‡Π΅Π½Ρ‹ *